Module 1: Doen, Denken en Voelen

Wat nu?

Dit is een vraag die wij veel krijgen vanuit de introductiegroep. De tenen zijn voorzichtig in het water gedompeld maar… wat nu?

Daar hoef je je geen zorgen over te maken, we vervolgen de reis graag met je! 

Doen, Denken en Voelen

We zijn allemaal mensen en hebben met onze emoties te maken. Soms begrijpen we deze emoties niet zo goed, of lijken ze uit het niets te komen! 

Tijdens de introductie heb je kennis gemaakt met het terughalen van emoties, maar je wil er natuurlijk ook meer grip op krijgen! In deze module gaan we dieper in op de patronen en onderzoeken we wat er wordt getriggerd in welke situatie. Welke emoties zijn dat en op welke manier komen ze bij jou tot uiting? 

Emoties worden aangestuurd door gedachtes, met name negatieve gedachtes. Wat zijn jouw negatieve gedachtepatronen en welke coping hanteer jij? Oftewel, hoe ga je om met tegenslagen en de negatieve gedachtes die daarbij opkomen? Al deze vragen, daar willen we graag antwoord op geven!

Module 1 is een vervolg op de introductieworkshop. We hopen je handvaten te kunnen bieden om meer in balans te komen en een stap te kunnen maken naar verandering.

De module bestaat uit twee groepssessies. Na de eerste sessie heb je een week of twee de tijd om hetgeen je geleerd hebt toe te passen in de praktijk. Tijdens de tweede bijeenkomst komen we hier op terug en staan we je bij bij jouw verandering!

Deelname aan de introductieworkshop is een vereiste om deel te nemen aan deze module.

Ga je met ons mee op doorreis? 

Vrijdag 18 en 25 maart 18:30-20:30 (2 avonden)

Bos en Lommerweg 387, 1061 DH Amsterdam

€119,95

Slechts 10 plekken beschikbaar! 

Voor vrouwen 18 jaar en ouder.
Ben je geintereseerd, maar val je buiten de doelgroep? Neem contact op: contact@reis-naar-jezelf.nl

Een initiatief van:

Imane El Boujdaini

GZ Psycholoog
Terra Psychologiepraktijk

info@psychologiepraktijkterra.nl

Fatima Tounnouti

GZ Psycholoog
Noor Psychologenpraktijk

contact@noorpsychologenpraktijk.nl